05.05.2024 16 5
Меню сайту
Категорії розділу
Новини Парафії [87] Церковні свята [64] Новини УГКЦ [138] Різне [44]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 746
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
Головна » Різне
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »
Батьки часто ламають голову як змотивувати свою маленьку дитину молитися. Є і особистий приклад, і заохота, і узвичаєне правило... але часами дитинка все одно не хоче відмовляти молитву. Видавництво "Скриня" пропонує до нашої уваги розглянути фактори, які допоможуть заохотити дітей до спілкування з Богом.

Більшість батьків думає, що дитину не варто вчити молитися змалечку. ... Читати далі »



Компанія «Renault» подарувала Папі Бенедикту XVI електричний автомобіль «Kangoo» білого кольору для поїздок по літній резиденції у Кастель-Гандольфо. Це вже третій «зелений» автомобіль у Ватикані: раніше італійська компанія «NWG» подарувала електричне авто для потреб прес-служби Ватикану, а також «Renault» передала ключі від синього «Kangoo» ватиканській жандармері ... Читати далі »



Іспанська дослідниця представила нові аргументи на користь автентичності Плащаниці, яка зберігається в Катедральному соборі Турина. 

Зокрема, тканина, в яку після розп'яття, за переказами, був загорнутий Ісус Христос, містить пилок двотисячолітньої давності, що свідчить про давній обряд поховання н ... Читати далі »



Неможливо точніше визначити суть молитви, ніж «перетворення». Молитва – а, власне кажучи, Той, до кого вона скерована, – має силу перемінити людину.

Молитва – найкращі ліки від усіляких болячок, і хоч це здається складним, та ми завжди можемо розраховувати на підтримку з боку Святого Духа, який заступається за нас, коли ми «не знаємо, як молитися». Ісус навчав ... Читати далі »



У свято Пасхи впродовж Світлої седмиці у храмі біля іконостасу лежить єдиний загальний усім членам Церкви освячений хліб - артос. На артосі видніється знамено перемоги Христа над смертю – хрест або образ Воскресіння. В перший день Пасхи, після заамвонної молитви, артос освячується особливою молитвою і окроплюється святою водою. У суботу Світлого Тижня після Літургії ... Читати далі »



Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Наші партнери
  • Архієпархіальне Управління
  • Парафія Кирила і Методія
  • Радіо "Дзвони"
  • RISU


  • Система Orphus
    Copyright Roman Boyarskyy © 2024 Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz