Меню сайту
Категорії розділу
Новини Парафії [87] Церковні свята [64] Новини УГКЦ [138] Різне [44]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 746
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
Головна » 2013 » Вересень » 10 » Папа Римський зателефонував жінці, яка відмовилася зробити аборт: «Я буду хрестити твою дитину»
14:35
Папа Римський зателефонував жінці, яка відмовилася зробити аборт: «Я буду хрестити твою дитину»
Анна завагітніла від чоловіка, який зажадав, щоб вона зробила аборт, а потім пішов від неї. Вона не дозволила вбити свою ненароджену дитину. За повідомленнями газети «Corriere della Sera», Анна написала листа Папі Римському і отримала телефонний дзвінок із Ватикану. «Я буду хрестити твою дитину», - сказав Папа Франциск Анні, яка тепер хоче стати прикладом для всіх жінок.

«Папа Римський Франциск хоче хрестити мою дитину!» - з радістю заявила 35-річна Анна. Жінка написала Святішому Отцю листа і в ньому розповіла про свою сумну історію.

Анну покинув батько її дитини, коли вона завагітніла. У цього чоловіка, як з'ясувалося пізніше, є своя сім'я, дружина і дитина. Перед тим як покинути Анну, він зажадав від неї зробити аборт: «Або я, або дитина».

У відчаї вона написала листа Папі Римському. Звичайно, вона не очікувала, що їй дадуть відповідь. Але в ній росла впевненість не робити аборт, а народити своє дитя.

Минулого четверга, близько 16.00, в Анни задзвонив телефон. «Я побачила номер стаціонарної мережі міста Рима», - розповіла жінка газеті «Corriere della Sera» пізніше.

«Номер був мені незнайомий, але я все ж відповіла на дзвінок і тут же оніміла. Спочатку я подумала, що це жарт. Але пізніше Папа Римський почав посилатися на мого листа. Про цей лист знали тільки мої батьки і моя найкраща подруга. Святіший Отець сказав мені, що прочитав мого листа і що ми, християни, не повинні втрачати надію. Коли я йому повідомила, що хочу хрестити мою дитину, але не знаю, чи можливо це, якщо я мати-одиночка і до того ж розлучена, він мені відповів, що якщо у мене немає ще духовного отця, який міг би хрестити дитину, тоді він сам міг би здійснити Таїнство Хрещення».

Анна впевнена: якщо в неї народиться хлопчик, його назвуть Франциск, «як Папу Римського».

«Він зробив мене щасливою і дав мені сил. І я розповідаю свою історію, тому що хочу, щоб вона стала прикладом для багатьох жінок, які віддалилися від Церкви тільки тому, що зустріли не того чоловіка і розлучилися, або які познайомилися з чоловіками, не гідними стати батьками», - зазначила Анна.

За матеріалами Katholisches.info

Категорія: Різне | Переглядів: 598 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Пошук
Наші партнери
  • Архієпархіальне Управління
  • Парафія Кирила і Методія
  • Радіо "Дзвони"
  • RISU


  • Система Orphus
    Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
    Copyright Roman Boyarskyy © 2024 Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz