Меню сайту
Категорії розділу
Новини Парафії [87] Церковні свята [64] Новини УГКЦ [138] Різне [44]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 746
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
Головна » 2014 » Липень » 9 » МОЩІ СВ. МИКОЛАЯ ЧУДОТВОРЦЯ
12:04
МОЩІ СВ. МИКОЛАЯ ЧУДОТВОРЦЯ

Неділя, 6 липня 2014 р.Б., запам’ятається парафіянам нашого храму, адже в цей день на парафію Пресвятої Трійці с. Клузів прибули мощі св. отця Миколая Чудотворця, Архієпископа Мир Лікійських. З благословення Архієпископа і Митрополита Івано-Франківського Кир Володимира ВІЙТИШИНА мощі на парафію передав Преосвященний Владика Кир Іриней БІЛИК, Канонік папської базиліки Santa Maria Maggiore (Ватикан-Рим, Італія).

Розпочалося святкове дійство Святою Літургією, після якої усі люди процесійно вийшли на церковне подвір’я, щоб зустріти мощі св. Миколая Чудотворця. Не зважаючи на спеку, яка панувала у цей день, усіх людей переповнювала радість.

Владику Іринея, з привітальним словом, зустрів адміністратор парафії Пресвятої Трійці с. Клузів протоієрей Роман Боярський і запросив до храму. У храмі, о. Андрій Морквас, який прибув із Владикою, зачитав грамоту, у якій засвідчується передача мощей нашій парафії. Після зачитання грамоти, Владика Іриней передав мощі о. Роману.

 

Потім відбулася молитва-величання, звернена до святого Миколая, після якої Владика уділив усім парафіянам і гостям благословення мощами і повний відпуст.

А насамкінець, усі присутні отримали можливість особисто приклонитися перед мощами, отримати благословення святим миром, а також пам’ятну іконку святого Миколая Чудотворця. А діточки, яких в цей день зібралося особливо багато, крім цього отримали солодкі сюрпризи.

Віримо і сподіваємося, що святий Миколай Чудотворець, в день почитання якого (19 грудня) був освячений наш парафіяльний храм, за нашими щирими молитвами, в особливіший спосіб,  буде допомагати нашій парафії в усіх потребах.

Інформаційний центр парафії

 

Категорія: Новини Парафії | Переглядів: 771 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Наші партнери
  • Архієпархіальне Управління
  • Парафія Кирила і Методія
  • Радіо "Дзвони"
  • RISU


  • Система Orphus
    Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
    Copyright Roman Boyarskyy © 2024 Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz