Меню сайту
Категорії розділу
Новини Парафії [87] Церковні свята [64] Новини УГКЦ [138] Різне [44]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 746
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
Головна » 2013 » Жовтень » 29 » Професійність, яка бере участь у місії Церкви. Папа Франциск зустрівся з працівниками Ватиканського Телевізійного Центру
16:54
Професійність, яка бере участь у місії Церкви. Папа Франциск зустрівся з працівниками Ватиканського Телевізійного Центру
«Насамперед, хочу подякувати вам не лише за професійність, визнану сьогодні в усьому світі, але, понад усе, за готовність та дискретність, які ви щодня мені засвідчуєте та з якими мене супроводжуєте», – цими словами Папа Франциск звернувся до працівників та співробітників Ватиканського Телевізійного Центру, яких він прийняв у понеділок, 28 жовтня 2013 р., з нагоди 30-річчя цієї інституції.

Святіший Отець зазначив, що відтоді, як 22 жовтня 1983 року блаженний Іван Павло ІІ заснував ВТЦ, пройдено чималий шлях, а сьогодні відкриваються нові технологічні виклики, яких не можна оминути, для того, щоб утримувати «євангелізаційні перспективи на глобальній автостраді комунікацій».

Окрему подяку Папа Франциск склав родинам працівників телецентру, які часто змушені жити відповідно до тижневої програми Святішого Отця. «Це немала жертва, думаю, – сказав він, – а тому не лише дякую вам, але також запевняю молитву за всіх вас, а особливо – за ваших дітей. Папа не бажає перевантажувати родинне життя. Але дякує вам за терпеливість».

Як побажання з нагоди ювілею, Святіший Отець запропонував призадуматися над працею в команді та професійністю на служінні Церкві. Адже ефективність «душпастирства комунікацій» залежить від здатності досягати згоди навколо спільних проектів, від «єднання намірів та сил». «Ваша праця відзначається великою якістю, і так повинно бути з огляду на доручене вам завдання. Але професійність для вас завжди повинна бути служінням Церкві, в усьому», – сказав Папа, звертаючись до працівників Ватиканського Телецентру, зазначаючи, що необхідно, аби комунікація ВТЦ «вміла розповсюджувати серед глядачів», як вірних, так і далеких від віри, «пахощі та надію Євангелія».


Джерело: Радіо Ватикану
Категорія: Різне | Переглядів: 574 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Наші партнери
  • Архієпархіальне Управління
  • Парафія Кирила і Методія
  • Радіо "Дзвони"
  • RISU


  • Система Orphus
    Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
    Copyright Roman Boyarskyy © 2024 Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz