Меню сайту
Категорії розділу
Новини Парафії [87] Церковні свята [64] Новини УГКЦ [138] Різне [44]
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 746
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу
Головна » 2011 » Лютий » 6 » iPhone допоможе підготуватись до Св. Тайни Сповіді
23:19
iPhone допоможе підготуватись до Св. Тайни Сповіді
Розроблена технічна програма підготовки до св. Тайни Сповіді через обрахунок сумління для таких технічних засобів як iPhone, iPad та iPod Touch покликана сприяти залученню християн до участі у святих Тайнах Церкви завдяки сучасним технологіям. Католицький єпископ Кевін Родес (Kevin Rhodes) міста Fort Wayne-South Bend, штат Індіана США, потвердив використання цих програм.


Розробники цієї програми відгукнулися на нещодавній заклик папи Венедикта XVI на 45-ий Світовий день ЗМІ, щоб нові технології служили проповіді Слова Божого у світі. Програма під назвою «Confession: A Roman Catholic App» була розроблена аби допомогти тим, хто часто приступає до Св. Сповіді, або ж занедбав цей християнський обов’язок. Згадана програма пропонує допомогу для обрахунку сумління відповідно до певного зразка, пояснює кроки підготовки до Сповіді, подає зразок молитви зі словами жалю за гріхи та інші християнські молитви для підготовки до св. Тайни.

Розробники передбачили встановлення особистих паролів на власні документи та нотатки в межах програми. Ця програма має попередні аналоги, які були розроблені для iPhone такі як «Mea Culpa - Catholic Examination of Conscience for Catholics» та «iConfess - Confession Handbook and Guide». Подібні нові середники стануть в пригоді католикам за умови їх мудрого виваженого використання. Згадану католицьку програму приготування до Сповіді можна знайти і у додатку-програмі для мобільних телефонів під назвою «Little iApps».

Джерело: www.ifds.org.ua
Категорія: Новини УГКЦ | Переглядів: 734 | Додав: Адміністратор | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Пошук
Наші партнери
  • Архієпархіальне Управління
  • Парафія Кирила і Методія
  • Радіо "Дзвони"
  • RISU


  • Система Orphus
    Український рейтинг TOP.TOPUA.NET
    Copyright Roman Boyarskyy © 2024 Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz